TeknoPlatform & Teknolojinin Adresi

İncirli Nescafe Tatlısı 72863626

İncirli Nescafe Tatlısı 72863626


Join the forum, it's quick and easy

TeknoPlatform & Teknolojinin Adresi

İncirli Nescafe Tatlısı 72863626

İncirli Nescafe Tatlısı 72863626

TeknoPlatform & Teknolojinin Adresi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TeknoPlatform & Teknolojinin AdresiHoş geldin, .
Son Ziyaretiniz: Çarş. Ara. 31, 1969
Mesaj Sayınız: 0


2 posters

    İncirli Nescafe Tatlısı

    -BuRHan-
    -BuRHan-
    Administrator
    Administrator


    Mesaj Sayısı : 510
    Rep Gücü : 2147483647
    Rep Puanı : 51339

    Canlılık :
    İncirli Nescafe Tatlısı Left_bar_bleue999 / 999999 / 999İncirli Nescafe Tatlısı Right_bar_bleue


    Kayıt tarihi : 09/02/08
    Yaş : 29

    İncirli Nescafe Tatlısı Empty İncirli Nescafe Tatlısı

    Mesaj tarafından -BuRHan- Paz Ocak 23, 2011 2:38 am

    Malzemeler

    3 yumurta
    1su bardağı un
    1 su bardağı şeker
    1 su bardağı ceviz(dövülecek)
    1 paket kabartma tozu
    5 adet kuru incir

    Muhallebisi için

    1 litre süt
    5 yemek kaşığı tepeleme şeker
    2 yemek kaşığı tepeleme nişasta
    2 yemek kaşığı tepeleme un
    1 paket krem şanti

    Islatmak için 2 kaşık nescafe1 su bardağı soğuk su yarım su bardağı şeker

    Yapılışı:

    - Önce muhallebinizi hazırlayın tencerede süt un nişasta ve şeker ile muhallebi pişirin. Muhallebi soğuyunca içine en az yarım paket krem şanti ilave ederek mikser ile 5 dakika çırpın.
    - İncirleri ılık suda 2-3 dakika beklettikten sonra minik minik doğrayın
    - Şeker ve yumurtayı iyice çırpın sonra elediğiniz unu ve kabartma tozunu ilave edin. En son ceviz ve incirleri ekleyip karıştırın
    - Borcam dikdörtgen tepsiyi margarin ile yağlayın. Çırptığınız malzemeyi tepsiye dökün. Karışımı tepsinin her tarafına eşit bir şekilde yaydırın
    - Önceden ısıttığınız 180 derece fırında pişirin. Üstü daha çabuk kızarıyor altının da pişmesi için daha sonra tepsiyi bir alt rafa alın
    - Nescafe ve şekeri 1 bardak soğuk suda eriterek kekin üzerine dökün.(önce kenarlarına dökün sonra her tarafına eşit olarak dökün)(yoğun nescafe tadı istemiyorsanız nescafe miktarını azaltabilirsiniz)
    - Kek biraz soğuyunca üzerine muhallebiyi düzgün bir şekilde yaydırın. Buzdolabında soğumaya bırakın. Soğuyunca kişi sayısına göre kare keserek servis yapın.

    Not: nescafe miktarını damak tadınıza göre ayarlayın.

    Keki çok kalın olmuyor ve çabuk pişiyor sık sık kontrol edin.Malzemeler

    3 yumurta
    1su bardağı un
    1 su bardağı şeker
    1 su bardağı ceviz(dövülecek)
    1 paket kabartma tozu
    5 adet kuru incir

    Muhallebisi için

    1 litre süt
    5 yemek kaşığı tepeleme şeker
    2 yemek kaşığı tepeleme nişasta
    2 yemek kaşığı tepeleme un
    1 paket krem şanti

    Islatmak için 2 kaşık nescafe1 su bardağı soğuk su yarım su bardağı şeker

    Yapılışı:

    - Önce muhallebinizi hazırlayın tencerede süt un nişasta ve şeker ile muhallebi pişirin. Muhallebi soğuyunca içine en az yarım paket krem şanti ilave ederek mikser ile 5 dakika çırpın.
    - İncirleri ılık suda 2-3 dakika beklettikten sonra minik minik doğrayın
    - Şeker ve yumurtayı iyice çırpın sonra elediğiniz unu ve kabartma tozunu ilave edin. En son ceviz ve incirleri ekleyip karıştırın
    - Borcam dikdörtgen tepsiyi margarin ile yağlayın. Çırptığınız malzemeyi tepsiye dökün. Karışımı tepsinin her tarafına eşit bir şekilde yaydırın
    - Önceden ısıttığınız 180 derece fırında pişirin. Üstü daha çabuk kızarıyor altının da pişmesi için daha sonra tepsiyi bir alt rafa alın
    - Nescafe ve şekeri 1 bardak soğuk suda eriterek kekin üzerine dökün.(önce kenarlarına dökün sonra her tarafına eşit olarak dökün)(yoğun nescafe tadı istemiyorsanız nescafe miktarını azaltabilirsiniz)
    - Kek biraz soğuyunca üzerine muhallebiyi düzgün bir şekilde yaydırın. Buzdolabında soğumaya bırakın. Soğuyunca kişi sayısına göre kare keserek servis yapın.

    Not: nescafe miktarını damak tadınıza göre ayarlayın.

    Keki çok kalın olmuyor ve çabuk pişiyor sık sık kontrol edin.Malzemeler

    3 yumurta
    1su bardağı un
    1 su bardağı şeker
    1 su bardağı ceviz(dövülecek)
    1 paket kabartma tozu
    5 adet kuru incir

    Muhallebisi için

    1 litre süt
    5 yemek kaşığı tepeleme şeker
    2 yemek kaşığı tepeleme nişasta
    2 yemek kaşığı tepeleme un
    1 paket krem şanti

    Islatmak için 2 kaşık nescafe1 su bardağı soğuk su yarım su bardağı şeker

    Yapılışı:

    - Önce muhallebinizi hazırlayın tencerede süt un nişasta ve şeker ile muhallebi pişirin. Muhallebi soğuyunca içine en az yarım paket krem şanti ilave ederek mikser ile 5 dakika çırpın.
    - İncirleri ılık suda 2-3 dakika beklettikten sonra minik minik doğrayın
    - Şeker ve yumurtayı iyice çırpın sonra elediğiniz unu ve kabartma tozunu ilave edin. En son ceviz ve incirleri ekleyip karıştırın
    - Borcam dikdörtgen tepsiyi margarin ile yağlayın. Çırptığınız malzemeyi tepsiye dökün. Karışımı tepsinin her tarafına eşit bir şekilde yaydırın
    - Önceden ısıttığınız 180 derece fırında pişirin. Üstü daha çabuk kızarıyor altının da pişmesi için daha sonra tepsiyi bir alt rafa alın
    - Nescafe ve şekeri 1 bardak soğuk suda eriterek kekin üzerine dökün.(önce kenarlarına dökün sonra her tarafına eşit olarak dökün)(yoğun nescafe tadı istemiyorsanız nescafe miktarını azaltabilirsiniz)
    - Kek biraz soğuyunca üzerine muhallebiyi düzgün bir şekilde yaydırın. Buzdolabında soğumaya bırakın. Soğuyunca kişi sayısına göre kare keserek servis yapın.

    Not: nescafe miktarını damak tadınıza göre ayarlayın.

    Keki çok kalın olmuyor ve çabuk pişiyor sık sık kontrol edin.Malzemeler

    3 yumurta
    1su bardağı un
    1 su bardağı şeker
    1 su bardağı ceviz(dövülecek)
    1 paket kabartma tozu
    5 adet kuru incir

    Muhallebisi için

    1 litre süt
    5 yemek kaşığı tepeleme şeker
    2 yemek kaşığı tepeleme nişasta
    2 yemek kaşığı tepeleme un
    1 paket krem şanti

    Islatmak için 2 kaşık nescafe1 su bardağı soğuk su yarım su bardağı şeker

    Yapılışı:

    - Önce muhallebinizi hazırlayın tencerede süt un nişasta ve şeker ile muhallebi pişirin. Muhallebi soğuyunca içine en az yarım paket krem şanti ilave ederek mikser ile 5 dakika çırpın.
    - İncirleri ılık suda 2-3 dakika beklettikten sonra minik minik doğrayın
    - Şeker ve yumurtayı iyice çırpın sonra elediğiniz unu ve kabartma tozunu ilave edin. En son ceviz ve incirleri ekleyip karıştırın
    - Borcam dikdörtgen tepsiyi margarin ile yağlayın. Çırptığınız malzemeyi tepsiye dökün. Karışımı tepsinin her tarafına eşit bir şekilde yaydırın
    - Önceden ısıttığınız 180 derece fırında pişirin. Üstü daha çabuk kızarıyor altının da pişmesi için daha sonra tepsiyi bir alt rafa alın
    - Nescafe ve şekeri 1 bardak soğuk suda eriterek kekin üzerine dökün.(önce kenarlarına dökün sonra her tarafına eşit olarak dökün)(yoğun nescafe tadı istemiyorsanız nescafe miktarını azaltabilirsiniz)
    - Kek biraz soğuyunca üzerine muhallebiyi düzgün bir şekilde yaydırın. Buzdolabında soğumaya bırakın. Soğuyunca kişi sayısına göre kare keserek servis yapın.

    Not: nescafe miktarını damak tadınıza göre ayarlayın.

    Keki çok kalın olmuyor ve çabuk pişiyor sık sık kontrol edin.Malzemeler

    3 yumurta
    1su bardağı un
    1 su bardağı şeker
    1 su bardağı ceviz(dövülecek)
    1 paket kabartma tozu
    5 adet kuru incir

    Muhallebisi için

    1 litre süt
    5 yemek kaşığı tepeleme şeker
    2 yemek kaşığı tepeleme nişasta
    2 yemek kaşığı tepeleme un
    1 paket krem şanti

    Islatmak için 2 kaşık nescafe1 su bardağı soğuk su yarım su bardağı şeker

    Yapılışı:

    - Önce muhallebinizi hazırlayın tencerede süt un nişasta ve şeker ile muhallebi pişirin. Muhallebi soğuyunca içine en az yarım paket krem şanti ilave ederek mikser ile 5 dakika çırpın.
    - İncirleri ılık suda 2-3 dakika beklettikten sonra minik minik doğrayın
    - Şeker ve yumurtayı iyice çırpın sonra elediğiniz unu ve kabartma tozunu ilave edin. En son ceviz ve incirleri ekleyip karıştırın
    - Borcam dikdörtgen tepsiyi margarin ile yağlayın. Çırptığınız malzemeyi tepsiye dökün. Karışımı tepsinin her tarafına eşit bir şekilde yaydırın
    - Önceden ısıttığınız 180 derece fırında pişirin. Üstü daha çabuk kızarıyor altının da pişmesi için daha sonra tepsiyi bir alt rafa alın
    - Nescafe ve şekeri 1 bardak soğuk suda eriterek kekin üzerine dökün.(önce kenarlarına dökün sonra her tarafına eşit olarak dökün)(yoğun nescafe tadı istemiyorsanız nescafe miktarını azaltabilirsiniz)
    - Kek biraz soğuyunca üzerine muhallebiyi düzgün bir şekilde yaydırın. Buzdolabında soğumaya bırakın. Soğuyunca kişi sayısına göre kare keserek servis yapın.

    Not: nescafe miktarını damak tadınıza göre ayarlayın.

    Keki çok kalın olmuyor ve çabuk pişiyor sık sık kontrol edin.
    AmiraL
    AmiraL
    Forumun Usta Üyelerinden
    Forumun Usta Üyelerinden


    Mesaj Sayısı : 65
    Rep Gücü : 531912
    Rep Puanı : 952

    Canlılık :
    İncirli Nescafe Tatlısı Left_bar_bleue999 / 999999 / 999İncirli Nescafe Tatlısı Right_bar_bleue


    Kayıt tarihi : 22/01/11

    İncirli Nescafe Tatlısı Empty Geri: İncirli Nescafe Tatlısı

    Mesaj tarafından AmiraL Ptsi Ocak 24, 2011 2:29 am

    Tşkkrler

      Forum Saati Perş. Mayıs 09, 2024 6:30 am